Friday, February 15, 2013

Indahnya kg halaman .. kg alor merah, alor setar, kedah..

main masak masak
aktiviti petang hari..
yah yang sangat comel...
ikin so enjoy...
qiss n besfren..
ni la sawah bandang,,,
gbs 1
gbs 2
me n ikin
me n hubby
qiss n geli2...
saja jer large gambaq ni...
tok wan n cucu2...
puyuh oh puyuh....
balqis
ya beda bedu.... CNY ni balik kg... anak2 mmh akan melompat kalau sebut kg, hari2 depa dok countdown.. betul la kan, hujan emas di negeri org, hujan batu di negeri sendiri, dulu masa aku kecik, konfem aku pilih negeri org, tp bila umur dah masuk 3 series ni, dah ada family sendiri aku tau kenapa kita pilih hujan batu .. :) ok, alhamdulillah.. jalan x la jem sangat dr ipoh ni, sampai kg dah tgh malam tp anak2 aku telah mengejutkan semua ahli dalam umah ni, so malam tu semua riuh rendah, tidoq pun lambat.. apatah lagi tok depa dah buka kedai kat umah, lagi la sakan... bestnya masakan adik ipaq aku, jah... hang mmg mabeles lah.. kalau lah dia meniaga kedai tomyam yg besaq skit mmg org len bungkus la..
 berlagak skit ...  
ok, aku nak tunjuk gambaq kami meronda waktu petang... bestnya dapat naik motor dgn asben waktu ptg.. tp yg bestnya lagi baru aku sedar kg aku ni sangat CANTIK.. .kalah lokasi nur kasih... ehehe..

2 comments:

Wan Azwan said...

Saya pun org kampung ni...rumah Tok saya betul2 sebelah kedai cina jalan sekolah..

Wan Azwan said...

Saya pun org kampung ni...rumah Tok saya betul2 sebelah kedai cina jalan sekolah..