Tuesday, December 27, 2011

year end 2011




alahai. jap jer hujung thn. aku br jer celebrate besday aku yg ke 35, muda lg kan? sbb aku tak terasa tua pun, tp aku ada masalah sehelai ubat di rambut aku, ia terletak ditengah2 depan atas dahi aku, kalau tgk mmg tak nampak, sbb sehelai (yer ke? ) tp kalau dok tenung2 mmg nampak, pasaipa ek? kalau cabut mesti ia tumbuh blk , kat situ jugak.. dah berulangkali aku cabut dan ia ttp tumbuh... heheheh... so, anggaplah ia amaran umur aku dah nak masuk 4 series... alhamdulillah.

dalam usia yg sebegini, aku bersyukur dengan yg ada, aku ada suami yg amat baik n understanding, yg sentiasa give me a strength disaat aku down dgn kesibukan aku, aku ada 3 anak yg sgt menghiburkan hati aku dengan telatah depa, aku ada mak abah yg sgt care dgn aku, mertua aku yg baik hati, adik abang aku yg sgt enjoy n sekepala, ipar duai yg selalu bg aku nasihat/hadiah (tq so much!) dan tentunya harta dunia yg setakat sekarang ni bleh la dikatakan cukup lengkap.. semuanya aku BERSYUKUR .. alhamdulillah!

dalam pada itu, cuti bln hujung thn ini, keluarga kami telah pun menerima seorang ahli baru, iaitu adik aku berkahwin. Welcome to Hj Ibrahim's family, believe it, kami semua sgt la sporting... :P

ok, hujung thn yg lalu, kami kami membawa anak2 berjalan2 sekitar kl n shah alam. sempat la bawa ke bandar ict dan layan anak tgk ikan kat aquaria. so depa sgt enjoy esp bila tgk ikan kat aquaria. nak tergelak pun ada bila depa nampak shark n stingray depa takut ikan tu langgar.. zaim sampaikan nak nangis... hehhe..

so, enjoy the pics ok..


1 comment:

Dahlia Amirudin said...

pleaseee i need your help :) saya tahu awak baik kan ? please join GA ni
http://dahlia-amirudin.blogspot.com/2012/08/drwmh-contest-and-giveaways.html